Leypark Mobiel is Dealer van een aantal merken:

MICROCAR

JDM

CASALINI 

DUE

Merken waar wij geen dealer van zijn, maar die wij u wel kunnen leveren zijn:

LIGIER 

BELLIER 

CHATENET 

GRECAV 

AIXAM 

Nieuwe bellier Jade

Jade
Deze nieuwe Bellier is beduidend breder en langer dan de Opale. Door zijn eigentijdse vormgeving ziet hij er ook duidelijk anders uit in vergelijking met de gangbare brommobielen, kortom de Jade is een brommobiel met “autolook”. De stevige polyester carrosserie, een aluminium chassis in combinatie met de zuinige Yanmar motor dragen bij aan een comfortabel rijgedrag. De Jade Classic (alleen in wit), is leverbaar vanaf € 9995,00. De Jade Alto wordt geleverd voor € 11.995,00. Deze Alto is zeer compleet uitgevoerd met o.a. 14” alu velgen, metallic lak in diverse kleuren, radio / cd speler, centrale vergrendeling met afstandsbediening, mattenset, achteruitrijdsignalering, mistlampen voor enz.
--------------------------------------------------------------------------

Bellier Opale 2

bellier.jpg
Zin in comfort? Vrijheid? Flexibiliteit? Zoek niet verder, de nieuwe Opale 2 is er om al uw wensen te vervullen, en zelfs meer. De nieuwe generatie voldoet aan alle verwachtingen!  
Neem plaats achter het stuur... en laat u begeleiden naar nieuwe sensaties...  
Beeld u in, u bent in de nieuwe Opale 2, waar u ook maar kijkt, alles is in harmonie. Zuiverheid, helderheid, binnenbekleding van hoge kwaliteit, sierlijkheid en kleurenspel. Twijfel niet meer, u beleeft een unieke ervaring.  
En de vormgeving, het comfort... On-ver-ge-lijk-baar!  
Kijk en beleef... de nieuwe Opale 2 is eerst en vooral een plezier voor de ogen. Puur en gestroomlijnd, zonder behoefte de anderen te benijden. Integendeel. 
Compact, zoals een monospace, een rasechte stijl en allure, authentiek design, wat uw verwachtingen ook zijn.  
Met de Opale 2 rijdt u met stijl in de kleuren van uw dromen. Klassieke, aan het stadsleven aangepaste kleuren, of frisse en levendige kleuren van vrijheid en ontspanning, aan u de keuze!
 
 
opale2_3.jpgopale 2.jpg