Leypark Mobiel is Dealer van een aantal merken:

MICROCAR

JDM

CASALINI 

DUE

Merken waar wij geen dealer van zijn, maar die wij u wel kunnen leveren zijn:

LIGIER 

BELLIER 

CHATENET 

GRECAV 

AIXAM 

Het sleutelwoord van de ROXSY is eigenzinnigheid en dat kenmerkt zich door de stoere, eigentijdse vormen.

De voorbumper is een ware blikvanger door de eigenzinnige druppelvorm. De ROXSY is zeer volledig uitgevoerd en mag zich mede daardoor ťťn van de meest luxueuze brommobielen van dit moment noemen. Het interieur van de ROXSY kan zich meten met dat van een luxe personenwagen. Het instrumentenpaneel is volledig digitaal uitgerust waarbij in ťťn oogopslag alle relevante informatie af te lezen is. Het designer dashboard ademt de sfeer van elegantie en duurzaamheid uit.

De ROXSY is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:
ROXSY one
ROXSY sport
ROXSY girl
ROXSY gt
ROXSY elite 
 
aloes nieuwe neus
Met de komst van de nieuwe AloŽs zet JDM opnieuw een sportieve, stoere brommobiel op de weg. Een prachtige binnenruimte, een krachtige Yanmar 2 cilinder dieselmotor, een voortreffelijk ontwerp met duidelijke automotive kenmerken, een exclusieve uitrusting en een enorme bagageruimte van meer dan 1000 liter... in het concept van de JDM AloŽs is werkelijk aan Šlles gedacht!
De AloŽs kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid, duurzaamheid en rijcomfort. Ergonomisch verantwoord, met een makkelijke instap, uitgerust met allerlei extra's en een laag dieselverbruik, wat kunt u zich nog meer wensen? 
De JDM AloŽs is standaard verkrijgbaar vanaf Ä 13.895,-

jdm Aloes MIO

aloes mio navigatie
De AloŽs Mio heeft een geheel vernieuwde neus gekregen waarbij de stoere zwarte gril het sportieve karakter van de AloŽs nog meer inhoud geeft. Het moderne interieur is nog verder verfraaid door Ďkevlar'accenten op de middenconsole en op de raamlijsten aan de binnenkant van de portieren.
Tevens is de AloŽs Mio uitgerust met een elektrisch zonnedak en een gps systeem waardoor U zonder te verdwalen op de plek van bestemming aankomt.
De JDM AloŽs Mio kost Ä 14.395,- en is leverbaar in de kleur brons.

lombardini DCI

aloes DCI
Trillingsvrij, zeer zuinig, stil en met een minimale CO2 uitstoot. Dat is het rijden in de nieuwe JDM AloŽs DCI voorzien van een Common Rail diesel motor.
De AloŽs DCI heeft een nieuwe Lombardini DCI Common Rail (elektronisch gestuurde injectie) motor. Dit is een technologisch hoogstandje wat niet te vergelijken is met andere brommobiel motoren. De 440cc, 4-takt diesel motor is speciaal ontwikkeld voor uw sportieve, maar toch zuinige rijstijl.
Zowel de JDM AloŽs als de JDM AloŽs MIO zijn vanaf januari 2010 leverbaar met een DCI Common Rail motor. De JDM AloŽs DCI kost Ä 14.495. De JDM AloŽs MIO DCI kost Ä 14.895.