Leypark Mobiel is Dealer van een aantal merken:

MICROCAR

JDM

CASALINI 

DUE

Merken waar wij geen dealer van zijn, maar die wij u wel kunnen leveren zijn:

LIGIER 

BELLIER 

CHATENET 

GRECAV 

AIXAM 

Een stillere motor ... nog schoner en met verbeterde rij-eigenschappen

Microcar introduceert een nieuwe versie van de DCI motor, de DCI 492. Deze nieuwste brommobielmotor is uitgerust met een Easy Parking systeem.
Easy Parking
Als u de schakelpook in de "vooruit" positie zet dan gaat de Microcar automatisch rijden. U geeft zelf geen gas, het gaat allemaal automatisch met een maximum snelheid van 7 km / uur. Hetzelfde gebeurt als u de schakelpook in de "achteruit" positie zet. Easy Parking zegt het al: het parkeren of het wegrijden van een parkeerplaats is nu veel makkelijker geworden. Ook bij zeer langzaam rijdend verkeer zult u de voordelen ervaren. Als u de rem intrapt of het portier opent, dan schakelt het systeem vanzelf weer uit.
De nieuwste generatie DCI motor is nog stiller geworden. De CO2 uitstoot is verder verlaagd en u zult merken dat er nog minder trillingen merkbaar zijn.

 

Jong, leuk, sexy!! de M8 van microcar

bruut
Mag ik me even voorstellen?

Ik ben de M8 premium.
Ik ben verleidelijk, sportief en origineel
Ik ben veelzijdig en bovenal heel leuk!

lekker kontje m8
Mijn stijl is gemaakt om u te verleiden
Kijk naar mijn moderne vormgeving en de verchroomde accenten.

m8 interieurIk ben mooi, slim en heb kwaliteit!
Kijk eens naar mijn zeer complete uitrusting, neem plaats in mijn zeer comfortabele stoelen, achter mijn prachtige stevige stuur en geniet van mijn luxe MP3 radio

m8 rood neus

Ik ben briljant en gewoon apart!

Maar genoeg over mij, kom me gewoon bewonderen in de showroom en overtuig uzelf van alle bovengenoemde punten!
Tot straks! 

 
 
logo brommobiel microcar M go

de wintercollectie van MICROCAR

mgo highland
Vanaf begin september heeft Microcar een uitbreiding van de Microcar M.GO modelreeks. Dit betreft de Microcar M.GO Highland. De naam Highland staat bij Microcar altijd voor de stoere “cross-over” variant.
Stoer uiterlijk
De M.GO Highland wordt geleverd in de exclusief voor deze versie bestemde kleur Basalt grijs. Het stoere uiterlijk wordt vooral verkregen door de zwarte bumpers met grijze onderskirts, de zwarte spatbordverbreders en zijskirts. In een dergelijk model mogen speciale lichtmetalen velgen, roofrails en mistlampen natuurlijk ook niet ontbreken.
Veel standaard
Omdat de Highland is gebaseerd op de SX versie heeft deze standaard ook LED dagrijverlichting, centrale portiervergrendeling en een radio CD speler. Zoals iedere Microcar heeft ook deze versie electrische raambediening en een bestuurdersairbag. Microcar is nog steeds het enige brommobiel merk dat een airbag standaard monteert in alle uitvoeringen. In het interieur zijn de dashboard- en portierpanelen in zwart uitgevoerd.
Motor
De M.GO Highland wordt geleverd met de schone, stille en zuinige Lombardini DCI motor voor € 13.720,-
compilatie
Microcar introduceert nu, de New M.GO SXI met DCI motor. Deze motor is ontwikkeld door Lombardini en is de nieuwste motor voor brommobielen. De DCI heeft een lagere CO2 uitstoot, produceert minder decibellen en springt iets zuiniger om met de brandstof.
De SXI is leverbaar in 6 kleuren: wit en zwart en de metallickleuren: blauw, champagne, Havana Bruin en zilvergrijs. De New M.GO onderscheidt zich van de M.GO Classic (de uitvoering met de Yanmar motor) door de nieuw gevormde voor- en achterbumper, de nieuwe motorkap, mat chromen dakrails, nieuwe lichtmetalen velgen, een onafhankelijk geveerde achteras en de airbag in het stuur.

Ook heeft de New M.GO SXI dagrijverlichting.
De M.GO SXI Primavera is een M.GO Classic, maar is ook standaard uitgerust met een airbag. De SXI is standaard uitgerust met een radio / CD speler, een afsluitbaar dashboardkastje met verlichting, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, elektrisch bedienbare ramen en kent allerlei handige opties, zoals een 12 volt aansluiting, een zaklamp in de bagageruimte, een losse asbak en het interieur van de Classic is afgewerkt met de exclusieve "Brunito" kleur.
Het interieur van de New M.GO SXI is vernieuwd. Het instrumentenpaneel zit nu aan de linkerzijde van het dashboard en er is gebruik gemaakt van gekleurde panelen op het dashboard die doorlopen op de armleuningen. In de brochure van de New M.GO staat welke kleur panelen bij welke kleur exterieur hoort. 
velg new MGOinterieur new MGO
 

NU STANDAARD MET AIRBAG!!

crash
Microcar introduceert de nieuwe Microcar M.GO, die standaard en zonder meerprijs is voorzien van een airbag. Hiermee toont het merk Microcar wederom aan voorop te lopen op het gebied van veiligheid. Microcar was de eerste fabrikant ter wereld die jaren geleden de airbag, ontwikkelt in samenwerking met Siemens, introduceerde in een brommobiel.
Microcar is een toonaangevende fabrikant van moderne brommobielen die naast aan styling, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid ook veel aandacht schenkt aan veiligheid. De modellen van Microcar worden voortdurend aan veiligheidstests en botsproeven onderworpen. Bij de beoordeling van de botsbestendigheid hanteert Microcar de Euro NCAP methode, tot een snelheid van maximaal 45 km/u. De airbag is een uitbreiding op het al uitgebreide standaard veiligheidspakket van Microcar